diumenge, 2 de juny del 2013

CAL UN ESFORÇ SOLIDARI

UN ESFORÇ SOLIDARI

La GOAC, a la presentació del nostre Fons de Solidaritat Internacional diem:

"La relació de dependència, a partir de la qual s'estableix l'ordre internacional, on el domini i riquesa d'uns països es recolza en la creixent dependència i pobresa d'altres, i la injustícia social i econòmica que, amb la globalització del capitalisme pur i dur, no fan sinó augmentar, estan generant l'empobriment de centenars de milions de persones. Davant aquesta situació els cristians tenim molt a dir i aportar. Tota l'Església se sent interpel·lada i, al costat d'altres forces, hem de posar condicions que ajudin a preservar el do sagrat de la vida de les persones, tan injusta i inhumana tractades per aquest sistema.

La caritat política és l'únic camí possible per retornar l'esperança als que estan sense esperança. El món obrer a nivell internacional pateix cada dia una major agressió econòmica, política i cultural, sobretot en els països més empobrits."

Moltes persones segueixen aquest camí de solidaritat i recolzen projectes que donin protagonisme a pobles empobrits i que pateixen injustícies enquistades.

Ens fem ressò d'un d'aquests projectes on participen també uns quants companys i companyes de la GOAC: Ajudar a tirar endavant un projecte d'autocupació als campaments de refugiats saharauis impulsat per l'associació YALAH . Cliqueu a les imatges i podreu informar-vos i col·laborar: