dissabte, 19 de setembre del 2015

ATUREM AQUESTS TRACTATS COMERCIALS SINISTRES




Des de la GOAC, ens fem ressò de la crida d'aquesta campanya europea per aturar els tractats amb Canadà anomenat CETA  en inglés o AECG en castellano, Acuerdo Económico y Comercial Global i un altre amb els EE. UU. (TTIP = Tratado Transatlántico de Comercio e Inversiones).
 Uns tractats que augmenten la prioritat del capital i les grans corporacions per davant de les persones.

Reproduïm la crida que es fa des de la campanya STOP TTIP:

"Benvolguts amics, benvolgudes amigues,
Mentre que a Europa es viu una divisió enfront de la crisi dels refugiats, el nostre moviment europeu contra el TTIP i CETA creix i gana en força. Ja 2.780.000 persones han recolzat la nostra iniciativa de ciutadans europeus (ECI), dins dels quals 700 ciutats i regions que s'auto proclamen zones lliures de TTIP i recentment una xarxa de petites i grans empreses han emergit recolzant la nostra resistència. 

Junts, ens farem sentir als carrers novament, el 10 d'octubre, a Berlín, Àmsterdam, Londres, Paris, Oslo i molts altres llocs a Europa. En aquest enllaç, trobés el mapa dels diferents esdeveniments i llocs per a aquest dia d'acció internacional.
Però estaria realment genial si fins al final de la nostra ECI, pel 6 d'octubre, poguéssim recollir tantes signatures com fos possible. Amb sols 220.000 signatures que falten ens apropem molt a la marca de 3 milions, però solament queden 19 dies! Molts de vosaltres s'han compromès d'aconseguir 5, 10 o fins i tot fins a 50 signatures fins al 6 d'octubre. Fes també tu un compromís de recol·lecta de signatures! Quan tinguis emplenat el formulari, et donem unes idees i pistes per saber com convèncer a les persones perquè signin.
Desprès esperem poder viatjar a Brussel·les amb moltíssimes signatures en l'equipatge i celebrar la reeixida fi de la nostra ECI. Uneix-te a nosaltres perquè ets part de la nostra fita! El 7 d'octubre i en una gran acció presentarem les signatures a la Comissió Europea a Brussel·les. Quedem en la rotonda de l'estació de metro Schuman a les 10:30 (Possibles canvis es publiquen en els esdeveniment del nostre Facebook). Des d'allí anirem plegats fins a l'edifici de la Comissió per concloure amb molta força la ECI i per llançar la Setmana Internacional d'Acció!





Salutacions Cordials,
El seu equip de campanya Stop TTIP

(Michael Efler, Stephanie Roth and Cornelia Reetz)"