dilluns, 18 d’octubre del 2021

Acompanyament i convivència amb tota la Pastoral Obrera

Hem arribat a la penúltima càpsula! Sí, la catorzena dedicada al 75è. Aniversari de l’HOAC!

Per a nosaltres, la Germanor Obrera d’Acció Catòlica, és primordial la vivència i la convivència amb totes les persones i col·lectius de la Pastoral Obrera. Venim d’un tronc comú i cada dia té més sentit evangelitzador la nostra tasca comuna perquè les persones i les famílies obreres puguem viure amb la dignitat de ser filles de Déu.

Cadascun dels membres de l’Assemblea Diocesana de la GOAC hem tingut relació amb els diferents moviments i col·lectius d’aquesta Pastoral, o bé perquè ens han acompanyat en la infància, en l’adolescència o en la joventut, o bé perquè hem estat nosaltres qui hem acompanyat. I sempre, en comunió, vivim moments molt especials.

Tot això és el que volem homenatjar en aquest 14è. vídeo. De la mà de diferents goacistes, ens endinsem en el món de l’acompanyament i la convivència a la Pastoral Obrera. Un bon tast n’assaborim amb la Mariajosé Humanes Calderón i el seu compromís d’anys al MIJAC; amb el Jordi Domingo Fernández i el seu record agraït a l’acompanyament de l’ACO i de la GOAC, ell que avui és fidel consiliari de la JOC; amb el Ramiro Pàmpols Colomines, incondicional Capellà Obrer, i amb la Francina Sans Masalias, infatigable Religiosa Obrera.

I rebem una felicitació coral pels nostres 75 anys. És la veu germana, tendra i engrescadora del Secretariat de la JOC de Catalunya i les Illes.