dimecres, 3 de novembre del 2021

Guillem Rovirosa i Albet, promotor i primer militant de l’HOAC

Amb aquesta darrera càpsula queda conclosa la sèrie dels 15 vídeos de commemoració dels 75 anys de l'HOAC. Apareix a la llum el dia exacte de l’aniversari, el 3 de novembre de 2021. I no podia ser d’una altra manera: està dedicada al promotor i primer militant de l’HOAC, Guillem Rovirosa i Albet.

Comptem amb la inestimable aportació de la religiosa Maria Teresa Sivill Vergés. Ella va conèixer en Rovirosa, Mn. Dalmau, Mn. Tomás Malagón Almudévar, Mn. Canamasas, així com en Xavier Garcia i Soler (principal biògraf d’en Guillem). També comptem amb el nostre responsable diocesà en la Comissió de la Causa de canonització d’en Rovirosa, Ramiro Vega Pérez.

Rebem la felicitació final per l’Aniversari de l’HOAC del P. Josep Miquel Bausset i Verdú, monjo de Montserrat, estudiós i admirador de l’esperit d’en Guillem Rovirosa i Albet.

Diferents goacistes sempre ens han acostat al testimoni i al llegat d’aquest gran laic obrer i, per a nosaltres, sant. Emili Ferrando Puig, Miguel Ángel Hernández Silva, Fina Aguilar Peris, Berchmans Garrido Pérez, entre d’altres, ens han recordat cites d’en Guillem Rovirosa i Albet... i nosaltres les compartim aquí en un ambient festiu... perquè estem de celebració!