dijous, 24 d’abril del 2014

GUILLEM ROVIROSA, ARA MÉS QUE MAI

LA REVOLUCIÓ CRISTIANA DINTRE DEL POBLE


La GOAC (Germanor Obrera d’Acció Catòlica) de Catalunya celebra el 50è aniversari de la mort d’en Guillem Rovirosa (1897-1964), el primer goacista.
L’acte es durà a terme el proper dijous, dia 20 de febrer, a les 7 de la tarda, a la seu de Cristianisme i Justícia de Barcelona (Roger de Llúria 13-Barcelona).
Començarà amb una acollida a càrrec d’en Llorenç Puig, director de Cristianisme i Justícia, i amfitrió
Tot seguit, Èrika Fabregat Muñoz i Ferran Piñeiro Rodríguez, militants de la GOAC, conduiran la sessió, que es desenvoluparà de la següent manera:
  • Salutacions d’en Fermín I. Rodrigo Lázaro, actual president de la GOAC de Catalunya
  • Projecció del documental "Guillem Rovirosa, ara més que mai. La Revolució cristiana dintre del poble"
  • Col·loqui
  • Cloenda de l’acte a les 9 de la nit
SINOPSI DEL DOCUMENTAL
Documental “Guillem Rovirosa, ara més que mai”

Aquest vídeo compta amb els testimonis del Pare Hilari Raguer i Suñer, en el marc del monestir de Montserrat; de l’historiador i militant de la GOAC, Emili Ferrando Puig, enmig de la Badalona obrera; de la Mercedes Sánchez, membre de la GOAC de l’emigració i avui goacista incansable a Catalunya, i d’un bon grapat de simpatitzants i militants de la GOAC de diferents punts de Catalunya. 

En resum, és una part de la memòria històrica i de l’actualitat d’un Moviment que apunta a tenir llarga, creativa i fraterna vida. 

Ha estat realitzat per Pep Martin & Oriol Faura (Nihao Films: www.nihaofilms.com • www.facebook.com/nihaofilms). I com a guionistes: Fermín I. Rodrigo & Llum Mascaray.