dimecres, 16 de juny del 2021

La GOAC, en el seu conjunt, s'uneix al manifest i a la pregària d'Alcem la Veu

 La Coordinadora de Dones Creients Alcem la Veu, davant la greu violència que estan patint tantes dones i llurs fills i filles volem manifestar que:


- Lluitar contra la violència de gènere, com la crua realitat que és, que emmalalteix greument les dones, combatre-la i donar resposta a aquesta xacra, forma part de l’anunci integral de l’Evangeli. 

- La solidaritat de l’Església amb les dones, el reconeixement ple de la seva dignitat i l'abandonament del silenci davant d'aquestes violències és un imperatiu urgent. Aquesta infàmia és resoldrà amb noves relacions socials no patriarcals.


Des de la Coordinadora ALCEM LA VEU caminen cap a una espiritualitat de la revolta davant el menyspreu a la vida i el cos de les dones.Desitgem una denúncia pública i explicita per part de l’Església institució que es tradueixi en pràctiques concretes de solidaritat efectiva.


PREGÀRIA d'Alcem la Veu que acompanya el manifest:

PROU ASSASSINATS!!

Preguem per totes les dones, nens i nenes que pateixen la brutalitat de la violència masclista. Perquè no podem ni imaginar el seu dolor. Perquè no volem callar davant d'aquest horror. 

Preguem perquè com a societat puguem erradicar aquesta xacra que fereix i mata, que puguem anar a les causes més profundes i aturar-les.

Preguem perquè com a Església sapiguem denunciar-les amb fermesa i rotunditat.

Perquè creiem en un Déu que és amor i en volem ser testimonis.

Testimonis d'una fe en Jesucrist que ens fa  reclamar justícia perquè tothom tinguem vida i vida en abundància.