dimarts, 26 de febrer del 2008

“UNA ALTRA VEU D’ESGLÉSIA”

Trobada d´entitats, grups, comunitats i moviments cristians de Catalunya

Divendres 29 de febrer a 19,45 hores
a l’església del Sagrat Cor
C/ Casp, 27 (Jesuítes) - Barcelona

Benvolguts amics, benvolgudes amigues:

Diverses entitats, grups, comunitats i moviments de l’Església de Catalunya estem preocupats per determinades actuacions que des de fa temps promou la Conferència Episcopal Espanyola (CEE). Per això, com a membres actius de l´Església de Catalunya volem que s’escolti una altra veu d´Església, que arribi als cristians i cristianes de Catalunya, als nostres bisbes i al conjunt de ciutadans i ciutadanes del nostre país.

Us adjuntem un document que hem elaborat col.lectivament, a partir d´un debat intens en el si de les nostres entitats i moviments, recollint les aportacions de moltes persones. Volem aportar una reflexió serena i compartida, des d’una perspectiva cristiana fonamentada en l’Evangeli, el respecte a la persona i a la pluralitat de sensibilitats eclesials, polítiques, ètiques i filosòfiques que conflueixen en la nostra societat. També us animem a que us adheriu al Manifest que hem elaborat i que també us adjuntem. Podeu mostrar el vostre suport, a nivell personal i/o a nivell de grup o entitat, accedint a la web www.esglesiaplural.cat.

CONVIDEM a participar a tots els cristians i cristianes de Catalunya que vulguin manifestar la seva voluntat de construir un nou model de relacions eclesials a assistir a l’acte que hem preparat pel proper divendres 29 de febrer a 19:45 hores
a l’església del Sagrat Cor del carrer Casp, 27
(Jesuítes) de Barcelona.

Per a qualsevol comunicació o adhesions també podeu posar-vos en contacte amb:
Josep Torrens - 677 503 727
Benigno Martínez – 649 524 910
Xavier Pedrós – 675.782.047

Us adjuntem dos documents:

Document de reflexió: “Un altra veu d’Església”.
Nota de premsa.

ENTITATS, GRUPS, COMUNITATS I MOVIMENTS CONOVCANTS: ACAT (Acció dels Cristians per l’Abolició de la Tortura – (ACO) Acció Catòlica Obrera – Associació “Araguaia amb el bisbe Casaldàliga” - Associació cristiana de Gais i Lesbianes de Catalunya - Associació cultural El Pregó - Berchmans CVX – Campanya “Volem bisbes cristians” - Centre Eiximenis - Col·lectiu de Dones en l’Església - Col.lectiu Diàspora – Col·lectiu Utopia “Joan N.García-Nieto” (Baix Llobregat) - Comités Òscar Romero de Catalunya - Comunitat de Base de Gavà - Comunitat de Base Joan N. García-Nieto de Cornellà – Comunitats cristianes populars de Sabadell - Comunitat Sant Antoni (Esplugues) – Coordinadora del “Moviment de Pobles i Comarques de Catalunya” de la diòcesi de Terrassa – Cristianisme i Justícia - Cristianisme Segle XXI - Cristians pel Socialisme – Cristians Segle XXI de Gràcia - Església Plural - Fòrum JIC - GOAC-HOAC (Germanor Obrera d’Acció Catòlica) Grup de Cristians de Base Sta. Coloma de Gramenet - JOC (Joventut Obrera Cristiana) – La Lliga Espiritual de la Mare de Déu de Montserrat - Una altra Església ja és possible.