dimecres, 10 de juny del 2015

PER AMOR A LA JUSTÍCIA


Us convidem a la presentació d'un nou assaig de Teresa Forcades que porta aquest títol "Per amor a la justícia". Editat en català per Viena edicions i en castellà per Ediciones HOAC.

Teresa Forcades ens apropa, en aquest llibre, a dues dones que es van enfrontar sense subterfugis a la tasca de donar sentit a la seva vida, que van assumir responsabilitat per ella i la van concebre com una vida al servei de la justícia.

És possible separar l'experiència del Déu cristià, l'experiència de Jesús, del compromís social públic per la justícia? La resposta de Dorothy Day i Simone Weil és un rotund no. El seu compromís públic no advoca per la violència ni busca imposar les seves creences: es concreta en treballar per la justícia social i en comprometre's políticament des de baix de forma no-partidista, compartint la vida dels treballadors i els exclosos.

Aquesta presentació, organitzada per la GOAC i Viena edicions, amb la inestimable col·laboració de la delegació de pastoral obrera de Barcelona, tindrà lloc el proper dilluns 15 de juny a les 19 hores a l'església de Sant Pau del Camp, carrer Sant Pau 101 de Barcelona.

Us animem a participar i aprofundir, mitjançant la lectura, en el testimoni i el pensament d'aquestes dues dones, exposat d'una forma clara per l'autora Teresa Forcades, que aporta llum a aquells que intentem posar la nostra vida al servei de la justícia davant el capitalisme, que destrueix a la persona.