dilluns, 14 d’octubre del 2019






COMUNICAT PER LA SENTÈNCIA DEL TRIBUNAL SUPREM


Davant de la sentència del Tribunal Suprem que condemna a líders polítics i socials a fins un total de 99 anys de presó, la Comissió Diocesana de la Goac-Germanor Obrera d'Acció Catòlica de Barcelona i Sant Feliu volem expressar:

Primer: el nostre rebuig a unes condemnes que volen penalitzar la mobilització social i política que sempre han estat i seran eines de lluita i avenç per a la ciutadania.
Segon: La nostra solidaritat i recolzament cap a les persones i familiars que fruit d'aquesta sentència avui estan patint.
Tercer: Aquesta sentència no ajuda a la solució del conflicte polític existent, i obre un escenari d'incertesa i tensions que poden generar una ruptura de la convivència.
Quart: Denunciar que el nostre sistema democràtic pateix avui un esgotament que impossibilita donar sortides a les diverses propostes polítiques i socials.
Cinquè: Des de la Goac ens refermem en el fet que la solució passa per l'exercici valent de la política, el diàleg, el pacte i el respecte a la diversitat d'opinions i posicionaments polítics.
Sisè: Des de la nostra missió d'evangelització en el món obrer, i des del nostre ser Església i la nostra presència en diversos moviments i plataformes socials i polítiques les i els militants de la Goac es comprometen a continuar implicades i implicats per la millora de la vida de les persones treballadores i la defensa dels drets humans i les llibertats. 


Comissió Diocesana
14 d'Octubre de 2019