diumenge, 26 de desembre de 2021

La GOAC se adhereix a la crida que el Grup d'acompanyament a interns del CIE, de Migra Studium

 Vetlla de pregària davant del CIE de la Zona Franca - Barcelona
dissabte 22 de gener de 2022 a les 18.00 h
“Prou internaments i expulsions. Volem hospitalitat”

El CIE de la Zona Franca es va reactivar el 5 d'octubre de 2020 amb l'internament de 80 persones provinents d'Algèria. Després de més d'un any i de successives resolucions judicials durant el 2021, l'accés al CIE i l'acompanyament a les persones internes encara avui pateix obstacles i limitacions que entenem van molt més enllà de les lògiques mesures sanitàries en temps de pandèmia. Sabem que hi ha interns privats de llibertat que són originaris de països amb les fronteres tancades amb Espanya i l’expulsió dels quals és impossible. La política migratòria segueix causant patiment.    

Per això, el grup d'acompanyament a interns del CIE, de Migra Studium, organitzem una vetlla de pregària davant del CIE de la Zona Franca. Aquesta serà la 8a. convocatòria, des de la primera al 2015. Serà una jornada reivindicativa i contemplativa.

La celebrarem el dissabte 22 de gener de 2022 a les 18.00 h, sota el lema “Prou internaments i expulsions. Volem hospitalitat”, i durarà una hora aproximadament. Per respectar les mesures covid-19 cal inscripció prèvia a través d'aquest enllaç

Agrairem que ens feu arribar les vostres adhesions abans del dia 15 de gener per tal de poder tancar el cartell definitiu i fer-ne difusió. Només cal que us adheriu aquí

Per a més detalls sobre el projecte de visites al CIE:
 http://www.migrastudium.org/projectes/grup-visita-al-cie

Com sempre, estem a la vostra disposició si necessiteu qualsevol informació addicional. Comptem amb el vostre suport per visibilitzar la realitat del CIE i fer-nos-hi presents aquell dia.

Josetxo Ordóñez Echeverría
Coordinador del Projecte d'Acompanyament a Interns del CIE
618 280 994 · Fax 931 337 214 · @Animus_Defendi
Fundació Migra Studium


Servei Jesuïta a Migrants
C. Palau 3, 08002 Barcelona 
934 120 934